Matematik

Moduluosregning - Kongrunenslignignssystem

28. november 2021 af jcmatematikA - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Igen SP 8-)

Jeg har et ligningssystem der ser ud som følgende

:x\equiv (mod 577)

122x\equiv (mod 1403)

jeg får en løsning xp til 1872665 + mod 13.271

det virker fuldstændig sindssygt??

Vedhæftet fil: Spørgsmål.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2021 af janhaa

CRT


Svar #2
28. november 2021 af jcmatematikA

Er ik så slang, betyder det correct?? :))


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2021 af janhaa

Some Numbers are missing? To right for congruent sign


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2021 af janhaa

Kinesisk rest theorem, 

CRT


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2021 af janhaa

x = 300 (mod 577)

2x = 10 (mod 23)

first one :

x = 300 + 577k 

put it to second;

2(300+577k) = 10 (mod 23)

600+ 1154k = 10 + 23l

1154k = -590 + 23l

577k = -295 + 23l

into first again;

x = 300-295 + 23l = 5 + 23

x = 5 (Mod 23)


Skriv et svar til: Moduluosregning - Kongrunenslignignssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.