Matematik

differentialregning

30. november 2021 af ikjuijhy - Niveau: A-niveau

jeg kunne virkelig godt bruge lidt hjælp til at finde ud af hvordan jeg skal gribe disse opgaver an


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2021 af PeterValberg

Indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2021 af PeterValberg

1) afstanden mellem graferne må vel være givet ved f(x) - g(x)

h(x)=f(x)-g(x)=-\tfrac12x^2+\tfrac52x+3-(-\tfrac12x+3)=\,...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2021 af PeterValberg

2) Bestem h'(x) og løs:   h'(x) = 0    i det givne interval x ∈ [0; 6]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.