Kemi

chiral carbon

30. november 2021 af Hans12333 - Niveau: B-niveau

Hej, er det sandt denne her kun har 1 chiralt carbonatom, og i så fald er det en R eller S form, og hvilke substituenter har højeste og laveste rangnumre? se bilag

Vedhæftet fil: 2021-11-30.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2021 af Heptan

Ja det er korrekt.

Rangering, hvor 1 er højeste rank:

1) -C=C-Cl

2) -C=C-C-O

3) -C=C-C-H

4) -H

Der er ikke tegnet stereokemi på strukturen, så tegningen repræsenterer en racemisk blanding af R og S form.


Skriv et svar til: chiral carbon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.