Kemi

Enzymaktivitet

11. december 2021 af mpwtaid - Niveau: Universitet/Videregående

Til bestemmelse af alkalisk phosphatases enzymaktivitet (A E ) måles absorbansen af produktet
spektrofotometrisk til 0,358 i et reaktionsvolumen på 1000 μL. Hvis ekstinktionskoefficienten for
produktet er 18.000 M -1. cm -1 , lyslængden i kuvetten 1 cm, og reaktionstiden 1 min beregnes A E til ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2021 af Heptan

Lambert-Beers lov:

A = clε 

0,358 = c * 1 cm * 18000 M^-1 * cm^-1

Løs for c.

Beregn enzymaktiviteten:

(c*V)/t = (c*1000 µL)/1 min = ...

Se evt https://en.wikipedia.org/wiki/Enzyme_assay#Enzyme_activity


Skriv et svar til: Enzymaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.