Kemi

pH codein

15. december 2021 af unicorn66 - Niveau: Universitet/Videregående

pH opgaeve vedhæftet

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2021 af Moderatoren

Beskriv dine problemer.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2021 af Christianfslag

K_b=\frac{[OH^-]}{c_b-[OH^-]}

Isolér OH-, find pOH og anvend pH+pOH=14.


Svar #3
15. december 2021 af unicorn66

Jeg fpr det til 10.1, hvad får i det til


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. december 2021 af Christianfslag

K_b=\frac{[OH^-]^2}{c_b-[OH^-]}

Rettelse*


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. december 2021 af Christianfslag

#3

Jeg fpr det til 10.1, hvad får i det til


1.60*10^-^6=\frac{[OH^-]^2}{c_b-[OH^-]}\rightarrow [OH^-]=0.000043

pOH=-log10(0.000043)

pH=14-pOH

pH=9.63


Skriv et svar til: pH codein

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.