Matematik

Differentialregning

15. december 2021 af Differentkindsofrainbows - Niveau: B-niveau

Er f(x) en sammensatfunktion? Skal jeg så benytte kædereglen, når jeg skal differentiere den?

e^{x-0,8x^2}\cdot\left (1-1,6x\right )


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2021 af SauIGoodman


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2021 af SauIGoodman

Funktionen er nemlig sammensat, så du skal bruge kædereglen. Dit resultat ser rigtigt ud. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2021 af mathon

\begin{array}{lllllll}\textbf{b)}\\&& f{\, }'(x)=-1.6\cdot e^{\, x-0.8x^2}\cdot \left ( x-\frac{5}{8} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.