Matematik

Bestem f ′(x) , og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(0, f (0)) .

20. december 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved

f (x)= 2*ex+1

Bestem f ′(x) , og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(0, f (0)) .

hvordan gør jeg det???


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{llllll} f(x)=2e^x+1\\\\ f{\, }'(x)=2e^x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Tangentligning}\\ \textup{i }(x_o,y_o)\textup{:}\\&& y=f{\, }'(x_o)\cdot \left ( x-x_o \right )+f(0) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. december 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Tangentligning}\\ \textup{i }(0,3)\textup{:}\\&& y=f{\, }'(0)\cdot \left ( x-0 \right )+3\\\\&& y=2x+3 \end{array}


Svar #4
20. december 2021 af freja9292

hvordan gør jeg i maple?


Skriv et svar til: Bestem f ′(x) , og bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(0, f (0)) .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.