Matematik

partiele afledte

04. januar 2022 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

Partiele afledte jeg får ingen af svarene

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_427.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. januar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} f(x,y)=\cos(x\cdot y-y^2)\\\\& f_x{}'(x,y)=-\sin\left ( x\cdot y-y^2 \right )\cdot y\\\\\\& f_y{}'(x,y)=-\sin\left ( x\cdot y-y^2 \right )\cdot \left ( x-2y \right )= -\sin\left ( x\cdot y-y^2 \right )\cdot\left ( -2y+x \right )\end{array}


Skriv et svar til: partiele afledte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.