Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

ligevægtspris på lang sigt

04. januar 2022 af mattis20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej SP

Jeg har meget svært ved en opgave, som jeg skal løse. Det drejer sig om opgave 2.7. Jeg skal finde lgievægsprisen på lang sigt. Jeg er helt på bar bund. Jeg har fundet ligevægtsprisen på kort sigt i opgave 2.4 til at være:

p^{*}=(\frac{A}{n})^{\frac{1}{a+e}}

jeg har umiddelbart prøvet at finde ligevægtsprisen på lang sigt ved at sige:

p(Y(p)-D(p))=p(np^{a}-\frac{A}{p^{e}})=0

Og så har jeg isoleret p. Y(p) er industriens samlede udbud og D(p) er efterspørgslen på markedet. Det giver den samme ligevægtspris som før, men det kan da ikke være rigtigt?

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Skriv et svar til: ligevægtspris på lang sigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.