Matematik

Hjælp til lineære funktioner

09. januar 2022 af ho123 - Niveau: C-niveau

jeg forstå ikke hvordan man skal regne opgaverne ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2022 af Quarr

1.

Maksimalpuls=220-Alder

Eller som:

y=220-x

x=Alder, y=Maksimalpuls

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2022 af Quarr

2.

Løs ligningen:

183=220-x

3.

Svarer til at finde y-værdien til skæringspunktet mellem modellerne i både x=25 og x=50. Hvilken af de to modeller giver den højeste maksimalpuls?

4.

Løs ligningen:

208-0,7x=220-x

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2022 af ringstedLC

3.

\begin{align*} y_1=220-x\quad&\;\,,\quad y_2=208-0.7x \\ y_1(25)=220-25= \quad &\;\,,\quad y_2(25)=208-0.7\cdot 25= \\ y_1(25)>y_2(25) \quad &\vee\quad y_1(25)<y_2(25) \\ \end{align*}

Samme metode for 50 årige.


Skriv et svar til: Hjælp til lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.