Matematik

Moms

12. januar 2022 af Isa14 - Niveau: 7. klasse
Forstår ikke rigtigt denne her opgave som handler om moms.

problemregningen C og D som du kan se på billedet.
Kan i måske sige udregningerne så jeg forstår opg C og D
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2022 af Marcoluik

For c sælger han 40 cykler til 8200kr og 10 med 10% rabat

Først finder vi cyklens pris med 10% rabat hvilket vi gør ved at skrive 8200*0,90=7380

Derfor skriver vi (40*8200)+(10*7380)=401800kr

For d skal vi bare gange cyklernes pris med 1,25 da moms er 25%

(40*8200*1,25)+(10*7380*1,25)=502250

Håber det hjalp :)


Svar #2
12. januar 2022 af Isa14


Tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2022 af ringstedLC


Skriv et svar til: Moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.