Matematik

Fortjeneste

12. januar 2022 af Annabellarr - Niveau: 7. klasse
Jeg har problemer med opgave e og f som i kan se på billedet.
Kan i måske skrive udredningen så jeg forstår opg e og f:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Fortjeneste} &= \textup{Salgspris}-\textup{Udgifter} \\ &= \textup{c) - b)} \\ \textup{Fortjeneste}_\% &= \frac{\textup{Fortjeneste}\cdot 100}{\textup{Udgifter}}\,\% \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2022 af mathon

  \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{e)}\\&\textup{Fortjeneste i kr:}&\\&& 40\cdot 8200+10\cdot 8200\cdot 0.90-50\cdot 5800\cdot 1.12&\textup{kr}&=&77000\\\\\textbf{f)}\\& \textup{Fortjeneste pct.:}\\&& p=\frac{77000}{50\cdot 5800\cdot 1.12}\cdot 100\%&&=&23.7\% \end{array}


Skriv et svar til: Fortjeneste

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.