Matematik

Tabel

13. januar 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

Hvordan opstiller jeg et udtryk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2022 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2022 af PeterValberg

a) foretag en eksponential regression (med CAS) over tabellens data

b) Fordoblingskonstanten kan bestemmes som:

T_2=\frac{\log(2)}{\log (a)}

hvor a er fremskrivningsfaktoren (der bestemmes ved regressionen)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
16. januar 2022 af magipayer

Jeg har pravet og lave b men føler ikke helt mit svar giver helt mening log(2)/log(0.99966);
 = 
                       -2940.676442 ln(2)


Skriv et svar til: Tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.