Matematik

vektore

13. januar 2022 af Jonas0402 - Niveau: B-niveau

bestem koordinaterne til a (med en pil på toppen) således at 

a (med en pil på toppen) + 3 * (7) =  (10)                                                                                                                                                            2        7

Hej, hvordan bestemmer jeg kordinaterne til a? Er der en formel jeg skal bruge? Hvordan kommer jeg igang med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2022 af jl9

Er det sådan her opgaven er stillet?

\vec{a}+3\begin{pmatrix} 7\\2 \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} 10 \\ 7 \end{pmatrix}


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2022 af StoreNord

\vec{a}=-3\begin{pmatrix} 7\\2 \end{pmatrix} + \begin{pmatrix} 10 \\ 7 \end{pmatrix}=\binom{-21}{-6}+\binom{10}{7}=\binom{-11}{1}


Svar #3
13. januar 2022 af Jonas0402

mange tak


Skriv et svar til: vektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.