Kemi

Hvor meget faststof

17. januar 2022 af Chemislife - Niveau: Universitet/Videregående

Hej kan nogen hjælpe med at løse denne? 

Hvor meget faststof er der i 500 g af en 35,2% (w/w) opløsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textup{Fast stof}&\left ( 500\;g \right )\cdot 0.352 \end{array}


Skriv et svar til: Hvor meget faststof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.