Matematik

Integral

20. januar 2022 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

løses i hånden

er det ikke forkort? Hvad skal jeg gøre


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2022 af mathon

Ja - det er forkert:

                                \small \begin{array}{lllllll} \int_{0}^{2}\left ( 3x^2 -10x\right )\mathrm{d}x=\left [x^3-5x^2 \right ]_0^2=2^3-5\cdot 2^2=8-20=-12 \end{array}          


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2022 af Anders521

#0 

Èn fejl er at det andet led i integranden 10x er differentieret, ikke integreret. En anden er indsættelsen af grænserne.


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.