Matematik

lineære programmering

23. januar 2022 af sara260303 - Niveau: B-niveau

hvodan starter jeg med at finde betingelserne for denne lineære funktion


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2022 af ringstedLC

\begin{array} {ll}&x=\textup{herresko\,(par)}\end{} \\ \begin{array} {lllll} H_{klip}(x) &= x &,\;0 &\leq H_{klip}(x)\!\!\!\!\! &\leq 21 \\ & \qquad \Rightarrow \!\!\!\!\!\!\! &\;\;\, 0 &\leq \quad\;x &\leq \;? \\ H_{syn}(x) &= 8x &,\;0 &\leq H_{syn}(x) &\leq 48 \\ & \qquad \Rightarrow \!\!\!\!\!\! &\;\;\, 0 &\leq \quad\;x &\leq \;? \end{} \\\\ \begin{array} {ll}&y=\textup{damesko\,(par)}\end{} \\ \begin{array} {lllll} D_{klip}(y) &= 3y &,\;0 &\leq D_{klip}(y) \!\! &\leq 21 \\ & \qquad \Rightarrow \!\!\!\!\!\!\! &\;\;\, 0 &\leq \quad\;y &\leq \;? \\ D_{syn}(y) &= 4y &,\;0 &\leq D_{syn}(y) !\! &\leq 48 \\ & \qquad \Rightarrow \!\!\!\!\!\! &\;\;\, 0 &\leq \quad\;y &\leq \;? \end{}


Skriv et svar til: lineære programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.