Kemi

Protoneret

23. januar 2022 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der ved hvordan man løser den slags opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2022 af mathon

                                    \small \begin{array}{llllll} \alpha=\frac{1}{1+10^{\, pK_{a2}-pH}}=\frac{1}{1+10^{\, 7.2-9.2}} \end{array}


Skriv et svar til: Protoneret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.