Matematik

Bestem nogle funktioner

23. januar 2022 af laerke49 - Niveau: B-niveau

Hej, der er et spørgsmål i min aflvering jeg er helt lost på, en der kan hjælpe mig.

SPØRGSMÅLET ER VEDHÆFTET

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2022 af mathon

          \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& f\left ( g(2) \right )=f(4)=1\\\\ \textbf{b)}\\&g(f(1))=g(2)= \end{array}


Svar #3
23. januar 2022 af laerke49

#2

          \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& f\left ( g(2) \right )=f(4)=1\\\\ \textbf{b)}\\&g(f(1))=g(2)= \end{array}

Hvordan finder du ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2022 af mathon

Se i opgavetekstens øverste linje.


Svar #5
23. januar 2022 af laerke49

#4

Se i opgavetekstens øverste linje.

Altsåå jeg skriver det fordi jeg fatter hat, dejligt du vl hjælpe, men når jeg skriver jeg ikke kan finde ud af det, så giver det vel sig selv jeg spørger hvordan du fandt frem til det


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&g(\underset{\textup{afl\ae ses \o verst}}{f(1)})=\underset{\textup{afl\ae ses \o verst}}{g(2)}=4 \end{array}


Skriv et svar til: Bestem nogle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.