Engelsk
Hjælp til forstå engelsk tekst
Hej
Jeg har sværer med forstå en bestem del i teksten "The New Nomads: Living Full-Time on the Road" Jeg forstår næsten det hele, kun det jeg har sat streg under, forstår jeg ikke helt. Kan nogen hjælp med det.
Svar #1
26. januar kl. 13:01 af Moderatoren
Mon ikke der er noget ophavsret på teksten? Kan du linke til teksten i stedet?
Hvis der er noget, som du ikke forstår, så må du skrive, hvad det er.
Svar #2
26. januar kl. 13:04 af Nora14
Det som jeg har markeret i gul, har jeg brug for hjælp i.
Svar #3
26. januar kl. 13:07 af Moderatoren
En fil er desværre ikke at linke :(
Her er den vist: https://www.saturdayeveningpost.com/2018/06/the-new-nomads/
Beskriv, hvad du er i tvivl om :)
Svar #4
26. januar kl. 13:15 af Nora14
http://vuc-odense.dk/Eksamen/Engelsk/Ny/ENGdB20052020/files/191184_sagprosa_6b.pdf
linje fra 35 til 48
Svar #5
03. februar kl. 23:02 af StoreNord
linje fra 35 til 48 Dette er ikke en oversættelse, men hjælp til selvhjælp
https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu&q=as+it+happens+meaning
Way off=langt fra
As I write=Som jeg skriver
https://www.google.com/search?q=%22layoffs%22+meaning&client=ubuntu&channel=fs&sxsrf=APq-WBv9gzvYlNrwz6VFn5IjalSwbffREA%3A1643925157277&ei=pU78YZqXEMGrrgSDmpK4Aw&ved=0ahUKEwja_aS4wuT1AhXBlYsKHQONBDcQ4dUDCA0&uact=5&oq=%22layoffs%22+meaning&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBggAEAcQHjIGCAAQBxAeMgYIABAHEB4yBggAEAcQHjIGCAAQBxAeMgYIABAHEB4yBQgAEIAEMgYIABAHEB4yBggAEAcQHjIGCAAQBxAeOgcIABBHELADOgIIADoICAAQCBAHEB46BAgAEA06BggAEA0QHkoECEEYAEoECEYYAFDpCFjmFmDDKGgBcAJ4AIAB4gGIAa8HkgEFMi41LjGYAQCgAQHIAQPAAQE&sclient=gws-wiz
veins=årer
https://www.google.com/search?q=%22Bleary-eyed%2C%22+meaning&client=ubuntu&channel=fs&sxsrf=APq-WBuBIAlSJ13XTa7hyZ8EZKTtdQ2mxQ%3A1643925300562&ei=NE_8YazsIfKFrwT6s4DwCw&ved=0ahUKEwis1s78wuT1AhXywosKHfoZAL4Q4dUDCA0&uact=5&oq=%22Bleary-eyed%2C%22+meaning&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEMsBMgQIABAeMgQIABAeMgQIABAeMgQIABAeMgYIABAFEB4yBggAEAgQHjIGCAAQCBAeMgYIABAIEB4yBggAEAgQHjoKCCMQrgIQsAMQJzoECAAQDToGCAAQDRAeOggIABANEAUQHjoICAAQCBANEB5KBAhBGAFKBAhGGABQ1h5YkGtggYYBaAFwAHgAgAFqiAHIAZIBAzEuMZgBAKABAqABAcgBAcABAQ&sclient=gws-wiz
Skriv et svar til: Hjælp til forstå engelsk tekst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.