Matematik

Vektorer

30. januar 2022 af Hjælptilmatematik03 - Niveau: A-niveau

Hej Jeg er meget i tvivl og synes opgaverne nedenunder er rigtig svære. 

Er der nogen er jer som kunne være behjælpelig :) 

Jeg har vedhæftet opgaverne som en fil. 

Det vil virkelig være en stor hjælp med en forklaring på hvordan man sætter det op og regner det ud. 

Vedhæftet fil: Vektor regning.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD} &= \overrightarrow{AD} \\ \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\binom{t}{0} &= \binom{15}{5} \\ t &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.