Fysik
Vægtstangsreglen
01. februar 2022 af
Maria200 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej, jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave. Facit er 1.2 kN, og kan ikke komme frem til det.
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2022-02-01 kl. 15.48.09.png
Svar #1
01. februar 2022 af Sveppalyf (Slettet)
Han hiver alt hvad han kan indtil armen ikke flytter sig mere. Da armen nu står stille, er der balance mellem de to kraftmomenter:
FM*a1 = F*a2
Hvoraf vi finder
FM = a2/a1 * F
FM = 28cm/3cm * 130N = 1,2 kN
Skriv et svar til: Vægtstangsreglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
