Projektopgaven (9. kl.)

Projektopgave, produkt

02. februar kl. 18:33 af jjmm1

Hej, vi er to i 9. klasse, som har projektuge. Vores overemne er konsekvenser, og vi har valgt underemnet antibiotikaresistens. Vi er ret stuck på vores produkt, så hjælp er værdsat.

Vores problemformulering lyder sådan: Antibiotikaresistens er blevet udråbt som en af de største trusler mod verdensbefolkningens sundhed af FNs verdenssundhedsorganisation WHO. Vi vil redegøre for hvad antibiotikaresistens er, hvordan det udvikler sig, og hvordan det er i stand til at danne et problem for den medicinske verden. Især i den vestlige verden er det et udbredt problem, da vi oplever et stort overforbrug af antibiotika på netop denne del af kloden. Men hvilke konsekvenser kan denne manglende kontrol i vores del af verden have, og hvad kan vi gøre for at gøre udviklingen af antibiotikaresistens mere kontrolleret? Hvordan vil udviklingen af resistens blandt bakterier have store konsekvenser for vores medicinske fremgang, og vil det sætte os tilbage i vores viden og udvikling indenfor lægevidenskaben?

Derudover vil vi undersøge hvorfor der er forskel på lovgivningen omkring uddeling af antibiotika i Danmark ift. andre lande, og vurdere hvad der fungerer bedst, og bedst forebygger spredningen af antibiotikaresistens blandt bakterier, og spredningen af disse resistente bakterier.

Tak på forhånd :)


Skriv et svar til: Projektopgave, produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.