Matematik

Integral regning

02. marts 2022 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvorfor kan dette skrives om på følgende måde?


Svar #1
02. marts 2022 af MajaXm

Billede af Integral 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2022 af SuneChr

En lille rundtur på enhedscirklen vil vise, at de to integrander er samme funktion i to forklædninger.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2022 af mathon

                    \small \begin{array}{lllllll} \sin\left ( x+\frac{\pi}{2} \right )=&\sin(x)\cdot \cos(\frac{\pi}{2})+\cos(x)\cdot \sin\left ( \frac{\pi}{2} \right )=\\\\& \sin(x)\cdot 0+\cos(x)\cdot1=\\\\&\cos(x) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2022 af jl9

Ku også være spændende at bevise vha. Eulers med kompleks eksponentiel, eller endnu værre med Maclaurins uendelige rækker (jeg har selv givet op).

Tror jeg holder mig til #2 og definition af sinus/cosinus - det er jo den samme funktion bare forskudt med en konstant


Skriv et svar til: Integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.