Kemi

grænseværdien

13. marts 2022 af Mille087 - Niveau: C-niveau

Hej:) 

Sidder fast!

Overskrides grænseværedien for HCI, når 10g HCI fordamper i et lokale på 30m3?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2022 af mathon

grænseværdi:  8 mg/m3
                          
                      jvf.       https://www.linde-gas.dk/da/images/Hydrogenchlorid_3.0_DK_tcm575-451039.pdf
                                  under punkt 8


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{konc.} &= \frac{10\,\textup{g}}{30\,\textup{m}^3} =\frac{1\,\textup{g}}{3\,\textup{m}^3} =\frac{1000\,\textup{mg}}{3\,\textup{m}^3} =\frac{?\,\textup{mg}}{\textup{m}^3}\overset{?}{>}\frac{8\,\textup{mg}}{\textup{m}^3} \end{align*}


Skriv et svar til: grænseværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.