Matematik

Vektorer

15. marts 2022 af Sundus0605 - Niveau: A-niveau

En container som vist på figur 1.54 med en samlet tyngde F= 25 kN (kilonewton) skal løftes af en kran. Til løfte opgaven anvendes wirer med forskellige længder. For at vurdere belastningen af wirerne, skal du bestemme størrelsen af kræfterne i wirerne, når vinklen er: 

a) 60 °                   b) 90°                 c) 120°                     d)150°


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2022 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll}\textup{Define }f(v)=\frac{25000}{2\cdot \cos(0.5\cdot v)}\qquad \textup{vinkelm\aa l i grader}\\\\ f(\left \{ 60,90,120,150 \right \}) \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.