Kemi

Kulsyre og sodavand

15. marts 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau
Hjælp til hele opgaven ????
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2022 af Viderekem (Slettet)

\text{stofmaengde}=\frac{\text{V}}{\text{Vm}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2022 af janhaa

Vm = Molart volum = volum/stoffmengde = V / n 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2022 af janhaa

n = V / Vm 


Skriv et svar til: Kulsyre og sodavand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.