Fysik

FYSIK B HJÆLP!

16. marts 2022 af hejsa987 - Niveau: B-niveau

Hejsa

Jeg bøvler lidt med at finde hvilken formel der benyttes for at beregne tabet i den mekanske energi

Nogle der kan hjælpe her? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2022 af PeterValberg

Kunne du ikke uploade opgaven, du sidder og "bakser" med ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{Generelt:}\\&\textup{uden gnidning:}\\&&E_{\textup{mek}}={E_{\textup{kin}}}^{\textup{begynd}}+{E_{\textup{pot}}}^{\textup{begynd}}={E_{\textup{kin}}}^{\textup{slut}}+{E_{\textup{pot}}}^{\textup{slut}}\\\\\\& \textup{med gnidning:}\\&& {E_{\textup{mek}}}^{\textup{tab}}=\left ({E_{\textup{kin}}}^{\textup{begynd}}+{E_{\textup{pot}}}^{\textup{begynd}} \right )-\left ({E_{\textup{kin}}}^{\textup{slut}}+{E_{\textup{pot}}}^{\textup{slut}} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: FYSIK B HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.