Matematik

Kan ikke finde svaret.

16. marts 2022 af Iman12345 - Niveau: 8. klasse



I et spil banko udtrækker en person et antal brikker med tallene fra 1 til 90.

Når et tal er blevet udtrukket, bliver det ikke lagt tilbage.

Vitus håber, at et af tallene på hans spilleplade til højre bliver udtrukket.
[Tallotteriplade med 15 tal]
 

Svar med brøk
Sandsynligheden for, at enten tallet 33 eller tallet 35 bliver udtrukket første gang, er


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Hvor mange gunstige udfald er der?

Hvor mange mulige udfald er der?

Divider det første tal med det andet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2022 af mathon

Svar med brøk
Sandsynligheden for, at enten tallet 33 eller tallet 35 bliver udtrukket første gang, er

         \frac{1}{90}+\frac{1}{90}=\frac{2}{90}=\frac{1}{45}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2022 af SuneChr

.SP 160320221940.JPG

Vedhæftet fil:SP 160320221940.JPG

Skriv et svar til: Kan ikke finde svaret.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.