Matematik

Forklar, hvad du ved om f(x), når du får at vide, at f'(4)=0

25. marts 2022 af Nicodrengen1 - Niveau: B-niveau

Har mange vanskeligheder med denne opgaver og kan ikke helt hidde ud af hvordan man skal forklarer det
Forklar, hvad du ved om f(x), når du får at vide at f'(4)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2022 af peter lind

Det betyder at f(x) har vandret tangent for x=4. Dermed kan f også for x=4 have maksimum, minimum eller have vendetangent


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2022 af ringstedLC

Du har sikkert tidligere undersøgt monotoniforholdene af en kendt funktion, hvor funktionen differentieres og '(x) = 0 løses for at bestemme, hvor monotonien vender fordi tangenten der er vandret.


Skriv et svar til: Forklar, hvad du ved om f(x), når du får at vide, at f'(4)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.