Matematik

Antal 3're på 7 kast

27. marts 2022 af Guleroden1 - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan laver jeg min mellemregning i inspire til at løse den her?

"Sille slår med en ærlig sekssidet terning syv gange. Hvad er sandsynligheden for, at hun slår tre 3'ere?"


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2022 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n=7 og sandsynlighed p=1/6


Svar #2
27. marts 2022 af Guleroden1

#1

Det er en binomialfordeling med n=7 og sandsynlighed p=1/6

Nåår tak! så det er binomPdf(7,1/6,3) 


Skriv et svar til: Antal 3're på 7 kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.