Matematik

En potensfunktion har forskriften y=392·x^1,5 Bestem y-værdien når x=2 Bestem y-værdien når x=1 Bestem y-værdien når x=1,5 Bestem for hvilken x-værdi y-værdien er 10

28. marts 2022 af ane278 - Niveau: C-niveau

.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2022 af SuneChr

1)    y = 392·21,5
2)    Indsæt 1 i stedet for 2 i 1)
3)    Indsæt 1,5 i stedet for 2 i 1)
4)   10 = 392·x1,5


Svar #2
28. marts 2022 af ane278

takkk


Skriv et svar til: En potensfunktion har forskriften y=392·x^1,5 Bestem y-værdien når x=2 Bestem y-værdien når x=1 Bestem y-værdien når x=1,5 Bestem for hvilken x-værdi y-værdien er 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.