Matematik

Vektorer

30. marts 2022 af Sundus0605 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en opgave hvor jeg skal have isoleret vektor  F_1

Har jeg gjort det rigtigt??

Det her er det anden ligning, der er også et billed :) 

F2=F1 Cos (10) Sin (82)  = 14,109      

F2= 14,109

I denne opgave har jeg benyttet mig af ligevægt, vandret og lodret , når den resulterende kraft i vandret retning er lig med nul, og den resulterende kraft i lodret retning er lig med nul. Det er ud fra disse ligevægte at de to ligninger forekommer . Jeg har her fået følgende svar: 

  F1= 14,187            og                F2= 14,109


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2022 af ringstedLC

Du har løst de to ligninger med to ubekendte korrekt. Dog er det ikke vektorerne som du har fundet, men derimod deres længder, |F1| og |F2|.


Svar #2
30. marts 2022 af Sundus0605

okay tusind tak ??


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.