Kemi
Titrering HCl-opløsning med en NaOH-opløsning
07. april 2022 af
kallecarlo
-
Niveau: C-niveau
Jeg sidder med udregninger til min forsøgs rapport og jeg kan ikke finde ud af at regne de sidste n(H3O) i skemaet, er der nogen som kan hjælpe mig med hvordan jeg gør ?
Jeg har også problemer med udregningen af pH, jeg har prøvet med -log(0,127) da Jeg har regnet koncentrationen af h3O = 0,126. Men Det bliver ikke det rigtige svar, hvad gør jeg galt?
Håber virkelig der er en som kan hjælpe, på forhånd tak
Jeg har også problemer med udregningen af pH, jeg har prøvet med -log(0,127) da Jeg har regnet koncentrationen af h3O = 0,126. Men Det bliver ikke det rigtige svar, hvad gør jeg galt?
Håber virkelig der er en som kan hjælpe, på forhånd tak
Vedhæftet fil: D2E337E0-A5A0-413F-9EE9-47A87E480C15.jpeg
Svar #2
07. april 2022 af kallecarlo
Altså jeg får det til -log(0,126) = 0.899 men det er bare meget langt fra den målte pH. Jeg ved ikke hvad det rigtige svar er, det er derfor jeg spørg.
Skriv et svar til: Titrering HCl-opløsning med en NaOH-opløsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
