Matematik

Kurve integral

09. april 2022 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvordan løses vedhæftet opgave? 

Hvad gør man når kurven kun er givet ved en parameter med funktionen ved to? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2022 af janhaa

-2 int u du from 0 to 1 = - u from 0 to 1 = -1 


Svar #2
09. april 2022 af MajaXm

#1

-2 int u du from 0 to 1 = - u from 0 to 1 = -1 

men skal man ikke gange med jacobi af r(u)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2022 af janhaa

Jo og gange m/ Jacobi matrix

Skriv et svar til: Kurve integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.