Matematik

Differentialregning

29. april 2022 af Nikolaj2001 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2022 af Anders521

#0 Se vedhæftet fil.

Mht. c) er løsningen den tomme mængde Ø. Det kan ses på figuren.                                                                  Mht. d) mangler der et punkt til at angive hvor tangenten skal placeres på grafen af f

Vedhæftet fil:Derivative.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2022 af SuneChr

# 1
Nævneren i f (x) er ikke rigtig.
a) indsæt x = 3 i  f^{'}(x)=\frac{e^{x}\left ( x-1 \right )^{2}}{\left ( 1+x^{2} \right )^{2}}
b)
c) Sæt udtrykket i a) lig med 1 og løs ligningen. (Der kan være flere løsninger).
d) Benyt tangentligningen og opstil den generelle ligning for tangenten i (x0 , f (x0))       x0 ∈ R


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2022 af Anders521

#2 Ja, nævneren burde være 1 + x2. Til trådskriveren, ignorér indholdet i #1.

Her er en ny fil. 

Vedhæftet fil:Quotient function.png

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.