Kemi

eddike agurkesalat

01. maj 2022 af Enforvirretbiotekker - Niveau: B-niveau

hej 

jeg er super forvirret over en opgave jeg skal aflevere i aften, kan nogle hjælpe mig?

det eneste jeg ved er at - 

Resultater 

Volumen lage :25 ML 

Volumen tilsat 0,100M NaOH(aq) :30,5 ML 

Efterbehandling: 

Beregn den tilsatte stofmængde NaOH ved ækvivalenspunktet 

(??=??⋅?? n=c⋅v  

V=0,100M 

C= 0,0305 

??=0,100M⋅0,0305L   ??=0,00305 )

- Hvor stor en stofmængde OH^- er der i denne mængde NaOH? 

- Denne stofmængde OH^- er ækvivalent med indholdet af eddikesyre i 25,0 mL agurk lage, Betragt titreringsreaktionens reaktionsskema. Hvor stor en stofmængde eddike er der i 25,0 mL agurk lage? 

-Bestem eddikesyrens koncentration i agurk lagen. 

- Bestem eddikesyrens molarmasse.  

Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2022 af Omar95 (Slettet)

Tag et billede og læg opgaven op. Dit indlæg er ret forvirrende.

Skriv et svar til: eddike agurkesalat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.