Matematik

sandsynlighed

05. maj 2022 af matulde1 - Niveau: B-niveau

er der en der kan hjælpe mig med at forstå denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2022 af SuneChr


a)  H0 :    "Farven på bælgen følger Mendels love".
                    eller
     H0 :    "25% af bælgene vil være gule, og 75% vil være grønne".       


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2022 af Soeffi

#0. b) Forventede værdier: Der er 428 + 152 ærter = 580 ærter. 75% af ærterne forventes at være grønne: 580·0,75 = 435. Resten forventes at være gule: 580 - 435 = 145.


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.