Matematik

kasse beregning

06. maj 2022 af mikkdl - Niveau: B-niveau

hjælp til opgave 1.

Vedhæftet fil: AFLEVERINGSOPGAVE 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2022 af Christianfslag

Forklar dit problem.


Svar #2
06. maj 2022 af mikkdl

Har ingen ide om hvordan jeg skal gribe den an nu hvor det er uden hjælpemidler

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2022 af Soeffi

#0. Indsætter redigeret billede. Bemærk: Der er ingen opgave 2.

Vedhæftet fil:kasse.png

Svar #4
06. maj 2022 af mikkdl

Det også kun opgave 1 jeg mangler hjælp til

Brugbart svar (1)

Svar #5
06. maj 2022 af mathon

Opgave 1

Når noget er "kasseformet" 
er
        højde = længde = bredde

Kassen opfylder:
                                Bredden er lig med: x
                                Endefladen er kvadratisk:   x2
                                Fragtfirmaets størrelseskrav er neop opfyldt:     L + 4x = 250 ⇔ L = 250 - 4x

\small \begin{array}{llllll} \textup{Volumen:}\\&&V(x)=A\cdot L=x^2\cdot \left ( 250-4x \right )=-4x^3+250x^2 \end{array} 


Skriv et svar til: kasse beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.