Matematik

Vektor i rummet

08. maj 2022 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej Alle

Jeg sidder fast med den opgave .Jeg har prøvet med forskellige tænker men kunne ikke gå videre 

Jeg vedhæfte filen til opgave , håber at nogle kan give mig nogle ide ?

Vedhæftet fil: Opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2022 af AskTheAfghan

Opgave0.png

Vis gerne, hvad du helt præcis har prøvet, så vi kan hjælpe dig i den rigtige retning. Vi er ikke nogen tankelæsere.

(a) Har du prøvet at isolere z i ligningen for planen α? I så fald, hvordan ser udtrykket for z ud? Hænger det sammen til det, der står i opgaven, når du sætter f(x,y) = z?

(b) Prøv selv.

Vedhæftet fil:Opgave0.png

Svar #2
08. maj 2022 af DeepOcean

a) Den er nok løst tak for det
b) hvis andre har god ide gerne at i deler med

Svar #3
11. maj 2022 af DeepOcean

I opgave b : Hvordan kan jeg opstille planintegralet? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2022 af Soeffi

#3. Det giver næsten sig selv ud fra, hvad der er skrevet:

V=\int_{-13}^{13}\int_{-\sqrt{13^2-x^2}}^{\sqrt{13^2-x^2}} f(x,y)\;dydx =\int_{-13}^{13}\int_{-\sqrt{13^2-x^2}}^{\sqrt{13^2-x^2}} 30,5-0,577x\;dydx


Svar #5
12. maj 2022 af DeepOcean

#4

Skal forståes på den måde at jeg skal integral f(x,y) i forholdet til y forst omgang  og bagfeter integrers i forhodlet til x ?.  Det med double integral er lidt skeptis over ? har du lidt mere forklaring for det ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2022 af Soeffi

#5...Det med double integral er lidt skeptis over?...

Der bliver bedt om et planintegral, som vel er lig med et dobbelt integral? 


Svar #7
12. maj 2022 af DeepOcean

# 6 Jeg er med ...Tak for det 


Skriv et svar til: Vektor i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.