Matematik

FINANSIEL REGNING

11. maj 2022 af MehRos - Niveau: B-niveau

"Gør rede for forskellen på kapitalfremskrivning og annuitetsregning"


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af Anders521

#0 ... ???


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2022 af mathon

Kapitalfremskrivning handler kun om én indbetaling, som fremføres med faktor \small \left (1+r \right )^n    \small K_n=K_0\cdot (1+r)^n

Annuitetsregning handler om \small n indsættelser/hævelser af samme værdi, a  \small A_p=a\cdot \frac{(1+r)^p-(1+r)^{p-n}}{r}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2022 af ringstedLC

eller: Med renteformlen (kap. fremskrivning) går man kun én gang i banken.


Skriv et svar til: FINANSIEL REGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.