Matematik

Sammenhængene mellem x og y

22. maj 2022 af Gwynbleidd - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder med en forholdsvis simpel opgave.

Men jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg viser sammenhængene. 

Opgave vedhæftet som billede


Svar #1
22. maj 2022 af Gwynbleidd

Dette datasættet brugt i opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2022 af peter lind

Brug lineær regression


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2022 af ringstedLC

Lineær regress. giver:

\begin{align*} y &= 5.2x+20 \\ y&= 20+\frac{\square }{5}\,x \end{align*}


Svar #5
22. maj 2022 af Gwynbleidd

#4

Lineær regress. giver:

\begin{align*} y &= 5.2x+20 \\ y&= 20+\frac{\square }{5}\,x \end{align*}

Hvordan ville du finde den ukendte værdi (i boksen)?, kan ikke helt se det.


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2022 af oppenede

Løs ligningen:
  5.2 = x / 5


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2022 af Anders521

#5 Hældningskoefficienten b= 5,2 skal omskrives til en brøk med tallet 5 som nævner. Så                                                                              5,2 = 5 + 0,2 = 5 + 1/5 = 25/5 + 1/5 = (25 + 1)/5 = 26/5.                                              Der skal nok stå tallet 26 i boksen. 


Skriv et svar til: Sammenhængene mellem x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.