Kemi

Hjælp med stofmængde koncentrationen

12. juni 2022 af uknownschoolkid - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man stofmængdekoncentrationen udfra ækvivalenspunktet ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2022 af mathon

Du kender ud fra reaktionensudtrykket 
forholdet:
                    \small \begin{array}{lllllll}&& n_{titrand}:n_{titrator}=n:1\\\\ \textup{titerligning:}\\&& V_{titrand}\cdot c_{titrand}=n\cdot V_{titrator}\cdot c_{titrator}\\\\ \textup{beregning af}\\&& c_{titrand}=n\cdot \frac{V_{titrator}}{V_{titrand}}\cdot c_{titrator} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp med stofmængde koncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.