Samfundsfag

Vil du hjælpe? det haster....

06. august 2022 af Pizzasmagergodt - Niveau: B-niveau

Alt hjælp tages imod med kyshånd, tak.

Problemformulering:Hvilke risici kan omsorgssvigt medføre og hvilken påvirkning i det politiske system har denne form for cases haft i forhold til udviklingen af lovgivningen på området?"

Problemstillinger:

I. Redegør for den universelle velfærdsmodel brugt i Danmark, og begreberne ’omsorg, ’omsorgssvigt’, samt ’resiliens’ ude fra Kari Killens begrebsdefinition?

II. Hvordan kommer resiliens til udtryk hos Elisabeth i den medieomtalte case ”Ærøpigen”, og hvilke risikofaktorer og konsekvenser har den omsorgssvigt hun har været udsat for, medført i hendes voksne liv?

III. Diskuter i forlængelse af den universelle velfærdsmodel, hvorvidt den sociale arv kan brydes effektivt?

Er der nogle der kan hjælpe mig med, hvad jeg helt konkret skal besvarer (ift. teori), når det handler om påvirkning i det politiske systemt,ift. udviklingen af lovgivningen på området.(jeg har ledt opgaven hen imod den universelle velfærdsmodel, jeg har fået af vide at den min problemformulering er bred og derfor godt kan ledes over mod det jeg gerne vil arbejde med, og den universelle velfærdsmodel handler om lovgivning, 'kontanthjælp, folkepension, hjælp til fattige og udsatte mv'.Sender gerne sende min fulde besvarelse af synopsisopgaven...men er tvivl om nu: min problemstillinger og problemformulering er i overensstemmelse.

Casen, der skrives om er > https://www.bt.dk/samfund/seksuelt-misbrug-af-aeroe-pigen-chokerede-hele-danmark-nu-staar-hun-frem


Svar #1
06. august 2022 af Pizzasmagergodt

ER er der nogle overhovedet, der kan hjælpe......


Skriv et svar til: Vil du hjælpe? det haster....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.