Kemi

termodynamik

21. august 2022 af detstramt - Niveau: A-niveau

er der et klogt kemihoved derude, der kan hjælpe med dette spg? :)

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Du kan sammensætte den viste reaktion ved at tage 2*reaktion (1) efterfulgt af den omvendte af reaktion (2). Vi har derfor

ΔHo = 2*ΔH1o - ΔH2o

ΔHo = 2*(-393,5 kJ/mol) - (-565,9 kJ/mol) = -221,1 kJ/mol


Skriv et svar til: termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.