Matematik

intergralregning

23. august 2022 af 061203 - Niveau: A-niveau

Har været syg og har derfor misset en del af mit nye forløb i matematik... nogen der ved hvordan disse opgaver skal løses?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&&\int \left ( 4x+1\right )\mathrm{d}x =2x^2+x+k \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&&\int \left ( 3x^2+x\right )\mathrm{d}x =x^3+\frac{1}{2}x^2+k \end{array}?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\&&\int \left ( 4x^3+1\right )\mathrm{d}x =x^4+x+k \end{array}?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{d)}\\&&\int x^{0.9}\mathrm{d}x =\frac{1}{1.9}x^{1.9} +k\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. august 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{e)}\\&&\int 2\sin(x)\mathrm{d}x =2\cdot \left ( -\cos(x) \right )+k=-2\cos(x)+k\end{array}


Skriv et svar til: intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.