Kemi

Termodynamik

10. september 2022 af Annemariehansen - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle som kan hjælpe med disse to opgaver? 


Svar #1
10. september 2022 af Annemariehansen

Er der nogle som kan hjælpe med denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2022 af mathon

Skærmbillede 2022-09-10 kl. 13.45.56.png


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2022 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&\Delta G=-R\cdot T\cdot \ln(K)\\\\& K=e^{-\frac{\Delta G}{R\cdot T}} \end{array}


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.