Kemi

Termodynamik

13. september 2022 af Annemariehansen - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2022 af Christianfslag

a)

Find tabelværdier for Gibbs-energierne og benyt dig af:\Delta G^0=\sum \Delta G^0(produkt)-\sum \Delta G^0(reaktanter)

Og herefter af

K_c=e\frac{^-\Delta G^0}{R\cdot T}


Skriv et svar til: Termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.