Kemi

Måling?

26. september 2022 af Annicca (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvis andelen af dioxygen i atmosfæren udgør 20?% af volumen, hvor mange ppm svarer det da til?


Hvordan regner jeg dette ud?

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)

% betyder hundrededele. ppm betyder milliontedele.

20%=\frac{20}{100}=\frac{20\cdot 10.000}{100\cdot 10.000}=\frac{200.000}{1.000.000}=200.000 ppm

Eller hvis man skal angive det med to betydende cifre: 2,0*105 ppm


Skriv et svar til: Måling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.