Matematik

Hvor mange procent

28. september 2022 af Jessiyalda14 - Niveau: 9. klasse

Hvor mange procent udgør fortjenesten på en knallert, der indkøbes for 4500kr og sælges for 5850kr?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2022 af Rumballs

5850/4500=1,3 = +30% fortjeneste


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2022 af PeterValberg

Se eventuelt denne video:
https://youtu.be/E9OfaFyT_jc
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. september 2022 af mathon

                             \small \begin{array}{lllllll} 5850=4500\cdot (1+f)\\\\ (1+f)=\frac{5850}{4500}=1.30\\\\ f=0.30=30% \end{array}


Skriv et svar til: Hvor mange procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.